Αγορά Πώληση

Αγοράζουμε πολύτιμα αντικείμενα στην πραγματική τους αξία.

Μάθετε άμεσα την αξία των πολύτιμων αντικειμένων σας από τους έμπειρους εκτιμητές μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Ζητήστε μας σήμερα δωρεάν εκτίμηση!

Τι θέλετε να πουλήσετε;

Η αγορά ενός επώνυμου ρολογιού είναι μια επένδυση για τον ιδιοκτήτη. Ένα επώνυμο ρολόι μπορεί να διατηρήσει την υψηλή του αξία εφόσον συντηρείται σωστά. Ο ιδιοκτήτης μπορεί ανά πάσα στιγμή να το πουλήσει και να λάβει την αξία του σε μετρητά. Ενημερωθείτε περαιτέρω για την αγορά επώνυμων ρολογιών και μάθετε κάτε πότε χρειάζεται service το ρολόι σας.

Ένα καλό ρολόι χρειάζεται την απαραίτητη φροντίδα και συντήρηση προκειμένου να διατηρήσει την αξία του όσο πιο ψηλά γίνεται.

Μάθετε κάθε πότε πρέπει να κάνετε service στο καινούριο ρολόι σας

Ένα καινούριο επώνυμο ρολόι πρέπει να κάνει το πρώτο του service σε επτά χρόνια από την αγορά του. Δε χρειάζεται νωρίτερα, εφόσον δεν υπάρχουν άλλες φθορές όπως π.χ σπάσιμο κρυστάλλου ή κάποιο έντονο χτύπημα.

Μετά την πάροδο των επτά χρόνων και το πρώτο service, θα πρέπει να πηγαίνετε το ρολόι σας για έλεγχο κάθε πέντε χρόνια. Είναι πολύ σημαντικό να εξετάζεται το ρολόι σας από κάποιον ειδικό σε τακτά χρονικά διαστήματα. Πραγματοποιούνται οι απαραίτητες ρυθμίσεις, γίνεται αλλαγή ελατηρίου, πλύσιμο και λίπανση του μηχανισμού και άλλες λεπτές δουλειές που μόνο ένας ειδικός μπορεί να φροντίσει.

Δείτε πως υπολογίζεται η αξία ενός ρολογιού χειρός.

Στα μικρά γυναικεία ρολόγια πρέπει να γίνεται σέρβις κάθε τέσσερα χρόνια, διότι λόγω του μεγέθους του μηχανισμού είναι απαραίτητη η πιο συχνή συντήρηση.

service-rologion-oragold.gr

Έλεγχος στεγανότητας και γυάλισμα

Όσοι κάνετε χρήση του ρολογιού σας στη θάλασσα ή έχετε κάποιο ειδικό για καταδύσεις ρολόι, όπως το Rolex Submariner, είναι καλό να το πηγαίνετε για έναν απλό έλεγχο στεγανότητας μία φορά το χρόνο. Μ’ αυτό τον τρόπο παραμένετε σίγουροι ότι το ρολόι σας είναι απολύτως στεγανό και μπορεί να εξακολουθεί να χρησιμοποιείται στο κολύμπι ή στις καταδύσεις.

Το γυάλισμα του ρολογιού είναι μια υπόθεση που απαιτεί εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία. Εννοείται ότι πρέπει να γίνεται μόνο από ειδικούς καθώς υπάρχει κίνδυνος αν δε γίνει σωστά να καταστρέψει το ρολόι σας. Εάν υπάρχουν γρατζουνιές στο μπρασελέ, στην κάσα ή στις γωνίες του ρολογιού μπορεί ένα γυάλισμα να το κάνει ξανά σαν καινούριο. Προσοχή όμως, αυτή η διαδικασία δεν πρέπει να γίνεται πολύ συχνά, ιδίως στα χρυσά ρολόγια που με κάθε γυάλισμα χάνουν λίγα χιλιοστά από την επιφάνεια τους.

Αν έχετε κάποιο παλιό επώνυμο ρολόι και αναρωτιέστε αν έχει ακόμα κάποια αξία, ελάτε σε επαφή με την Oragold. Θα σας ενημερώσουμε άμεσα και υπεύθυνα για την πραγματική χρηματική αξία του ρολογιού σας κι επιπλέον μπορούμε να σας προσφέρουμε άμεσα μετρητά. Επικοινωνήστε μαζί μας.

  Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
  Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
  Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.

   Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
   Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
   Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.
   chat bubble Online Chat viber bubble Viber whatsapp bubble Whatsapp
   Κλείσιμο open bubble