Αγορά Πώληση

Αγοράζουμε πολύτιμα αντικείμενα στην πραγματική τους αξία.

Μάθετε άμεσα την αξία των πολύτιμων αντικειμένων σας από τους έμπειρους εκτιμητές μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Ζητήστε μας σήμερα δωρεάν εκτίμηση!

Τι θέλετε να πουλήσετε;

Στα καταστήματα Oragold ανταποκριθήκαμε από την πρώτη στιγμή και λάβαμε όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και προστασίας έναντι του COVID-19.

Έχουμε ευθύνη απέναντι στους πελάτες μας αλλά και στο κοινωνικό σύνολο γενικότερα να προστατέψουμε τη δημόσια υγεία με όποιο τρόπο μπορούμε. Για το λόγο αυτό πήραμε μια σειρά μέτρων ώστε να διασφαλίσουμε την υγεία όλων μας.

Online Ραντεβού

online ραντεβου εκτιμηση και αγορα χρυσου

Πλέον μπορείτε να κλείσετε εύκολα και γρήγορα το online ραντεβού σας με την Oragold. Επιλέξτε όποιο από τα δύο καταστήματά μας σας βολεύει, την ημέρα και την ώρα που θέλετε και κλείστε άμεσα το ραντεβού σας. Εμείς θα σας αποστείλουμε email επιβεβαίωσης και με αυτό και το sms μετακίνηση 2 που θα πρέπει να στείλετε στο 13033 θα μπορείτε να κινηθείτε ελεύθερα προς τα καταστήματά μας.

Τακτικές Απολυμάνσεις

απολύμανση κατστημάτων Oragold

μέτρα πρόληψης κατά του covid 19

τακτικές απολυμάνσεις oragold

Στην Oragold εξασφασφαλίζουμε την καθαριότητα των χώρων μας. Πραγματοποιούνται τακτικές απολυμάνσεις σε όλους τους χώρους από επαγγελματικά και πιστοποιημένα συνεργεία καθαρισμού. Επιπλέον, φροντίζουμε για την ασφάλεια σας απολυμαίνοντας σχολαστικά τις επιφάνειες μετά από κάθε ραντεβού.

Χρήση Αντισηπτικών

Στην υποδοχή των καταστημάτων μας θα βρίσκετε πάντα επαρκή ποσότητα αντισηπτικών υγρών. Προτρέπουμε τους πελάτες μας να απολυμαίνουν τα χέρια τους πριν από κάθε συναλλαγή, ενώ η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους.

Online Εκτιμήσεις

Για εσάς που δε μπορείτε να βγείτε από το σπίτι, υπάρχει η λύση της φόρμας εκτίμησης πολύτιμων αντικειμένων. Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας www.oragold.gr και ανάλογα με την κατηγορία που σας ενδιαφέρει συμπληρώστε την αντίστοιχη φόρμα. Προσθέστε τα στοιχεία που χρειάζεται και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Οι συναλλαγές στα καταστήματα Oragold είναι απόλυτα ασφαλείς και νόμιμες. Είναι υποχρέωση μας να τηρούμε όλα τα μέτρα πρόληψης και προστασίας έναντι του COVID-19. Περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε.

 

  Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
  Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
  Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.

   Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
   Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
   Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.
   chat bubble Online Chat viber bubble Viber whatsapp bubble Whatsapp
   Κλείσιμο open bubble