Αγορά Πώληση

Αγοράζουμε πολύτιμα αντικείμενα στην πραγματική τους αξία.

Μάθετε άμεσα την αξία των πολύτιμων αντικειμένων σας από τους έμπειρους εκτιμητές μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Online Εκτίμηση form image

Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα το
αντικείμενο που θέλετε να εκτιμήσουμε.

Η Ευρώπη έχει μακρά και ιδιαίτερη ιστορία στη δημιουργία και κατασκευή κοσμημάτων και ρολογιών.

Ιδίως στην κεντρική Ευρώπη και σε χώρες όπως η Ελβετία, η Γερμανία, η Ιταλία κ.α. πραγματοποιούνται τουλάχιστον μια φορά το χρόνο οι πιο σημαντικές εκθέσεις του κόσμου όπου παρουσιάζονται τα νέα γύρω από το χρυσό, τα κοσμήματα και τα ρολόγια.

 

Vicenza Oro: Η μεγαλύτερη έκθεση κοσμημάτων στον κόσμο

Vicenza Oro Η μεγαλύτερη έκθεση κοσμημάτων στον κόσμο

Η έκθεση Vicenza Oro είναι η πιο πολυπληθής και αξιοσημείωτη έκθεση πολυτελών κοσμημάτων παγκοσμίως. Πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο (κάθε Ιανουάριο και Σεπτέμβριο) στην πόλη Vicenza της Ιταλίας και προσελκύει χιλιάδες ενδιαφερόμενους.

Vicenza Oro μεγάλη έκθεση κοσμημάτων

Αυτή η διεθνής εμπορική έκθεση συγκεντρώνει κατασκευαστές κοσμημάτων, αγοραστές, εμπόρους και δημιουργούς τάσεων από όλο τον κόσμο. Εδώ παρουσιάζονται νέες συλλογές κοσμημάτων και δημιουργιών χρυσού.

Μάθετε περισσότερα για την αγορά χρυσού και κοσμημάτων.

 

Baselworld: Έκθεση Ρολογιών και Κοσμημάτων

Baselworld έκθεση ρολογιών και κοσμημάτων

Περίπου 2.100 εκθέτες από περισσότερες από 45 χώρες, συγκεντρώνονται στη Baselworld.

Κορυφαία εμπορικά σήματα ρολογιών όπως Rolex, Omega, Patek Philippe και Vacheron, μεγάλα brands κοσμημάτων, καθώς και εταιρείες που ειδικεύονται σε πολύτιμους λίθους δίνουν ραντεβού στη Baselworld Watch and Jewellery. Η έκθεση προσελκύει περισσότερους από 94.000 επισκέπτες.

SIHH GENEVA (SALON INTERNATIONAL DE LA HAUTE HORLOGERIE)

Στην Salon International de la Haute Horlogerie παρουσιάζονται τα ρολόγια του αύριο. Πρόκειται για μια έκθεση που απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες της ωρολογοποιίας και περιλαμβάνει εμπορεύματα υψηλής ποιότητας σε ευρωπαϊκό αλλά και διεθνές επίπεδο. Εδώ παρουσιάζονται οι μελλοντικές τάσεις στα πολυτελή ρολόγια.

 

Ενημερωθείτε για την αγορά επώνυμων ρολογιών.

 

Η Oragold αγοράζει για περισσότερα από 25 χρόνια επώνυμα ρολόγια σε ασυναγώνιστες τιμές για την ελληνική αγορά. Επίσης τα χρυσά σας κοσμήματα εκτιμώνται και αγοράζονται ως κοσμήματα και όχι απλώς ως χρυσός, υπολογίζοντας πάντα τους πολύτιμους λίθους και την περίτεχνη κατασκευή τους.

© Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Tags:

  Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
  Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
  Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.
  Tags:

   Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
   Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
   Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.
   chat bubble Online Chat viber bubble Viber whatsapp bubble Whatsapp
   Κλείσιμο open bubble