Αγορά Πώληση

Αγοράζουμε πολύτιμα αντικείμενα στην πραγματική τους αξία.

Μάθετε άμεσα την αξία των πολύτιμων αντικειμένων σας από τους έμπειρους εκτιμητές μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Online Εκτίμηση form image

Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα το
αντικείμενο που θέλετε να εκτιμήσουμε.

“Οι προηγμένες υπηρεσίες της Oragold στη διάθεσή σας”

Τα τελευταία χρόνια, η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας και οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής του σύγχρονου ανθρώπου, κάνουν την έννοια του χρόνου πραγματικά πολύτιμη.

Στην Oragold αναγνωρίζοντας την ανάγκη για γρήγορες και άμεσες συναλλαγές, και σεβόμενοι πάντα τις απαιτήσεις των πελατών μας, έχουμε διαμορφώσει και εξελίξει όλους τους τρόπους της επικοινωνίας μαζί σας.

Online Φόρμες Εκτίμησης Πολύτιμων Αντικειμένων

Online φόρμα εκτίμησης αντικειμένων

Η πρώτη μας επαφή μπορεί να γίνει εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσω των online φορμών που θα βρείτε στο www.oragold.gr.

Μόλις παραλάβουμε το αίτημά σας, επικοινωνούμε μαζί σας για να σας δώσουμε μια πρώτη εκτίμηση και στη συνέχεια να κλείσουμε ραντεβού όποτε επιθυμείτε για να γίνει η πλήρης και ακριβής εκτίμηση του αντικειμένου σας.

Εκτιμούμε δωρεάν και αγοράζουμε στις πιο ανταγωνιστικές τιμές

Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε στα δύο καταστήματά μας, Ελευθερίου Βενιζέλου 62Β στη Νέα Ερυθραία και Λεωφόρος Κηφισίας 230 στην Κηφισιά.

Live Chat με την Oragold

Live chat με την OraGold

Με τη νέα live chat υπηρεσία μας, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να επικοινωνείτε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με την ενεχυρίαση, εκτίμηση και αγορά πολύτιμων αντικειμένων. Αναζητήστε το εικονίδιο του live chat στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης σας.

Επικοινωνία μέσω Viber και WhatsApp

Επικοινωνία μέσω Viber και WhatsApp στην OraGold

Οι εφαρμογές στα smartphones είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας και της επικοινωνίας μας γενικότερα. Γι’αυτό το λόγο διαθέτουμε λογαριασμό στο Viber και στο WhatsApp, για να είναι ακόμη πιο εύκολη και γρήγορη η επικοινωνία μας.
Καλέστε ή στείλτε μας μήνυμα στο 6945611698.

Oragold: Εκτίμηση και Αγορά από τους Ειδικούς

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο της εκτίμησης και αγοράς πολύτιμων αντικειμένων και η αφοσίωσή μας στους πελάτες μας εδώ και τρεις δεκαετίες μας ωθούν να διευρύνουμε συνεχώς τα κανάλια επικοινωνίας μαζί μας.

Στόχος μας είναι άμεση και επαγγελματική εξυπηρέτησή σας.

Φροντίζουμε να είμαστε πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό παρέχοντας σας τις καλύτερες υπηρεσίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας, με όποιον τρόπο θέλετε, για να μάθετε άμεσα τις τιμές των πολύτιμων χρυσών κοσμημάτων σας, επώνυμων ρολογιών, χρυσών νομισμάτων, πολύτιμων λίθων, έργων τέχνης και ασημένιων σκευών. Κανείς δεν αγοράζει τα πολύτιμα αντικείμενά σας με υψηλότερες τιμές!

© Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Tags:

  Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
  Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
  Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.
  Tags:

   Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
   Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
   Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.
   chat bubble Online Chat viber bubble Viber whatsapp bubble Whatsapp
   Κλείσιμο open bubble