Για ραντεβού καλέστε 210 6250384 ή συμπληρώστε τη Φόρμα Εκτίμησης Αντικειμένων

Πώς έχει επηρεάσει ο κορωναϊός την τιμή του χρυσού

Η τιμή του χρυσού σήμερα: Αυξάνονται τα κέρδη όσο εξαπλώνεται ο κορωναϊός

Η τιμή του χρυσού αυξάνεται σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς παρατηρούνται όλο και περισσότερα κρούσματα κορωναϊού στην Κίνα. Ενώ η απομόνωση των πόλεων πυροδοτεί ανησυχίες για παγκόσμια εξάπλωση.

Αύξηση της τιμής του Χρυσού και στην Ινδία, λόγω της ανησυχίας που προκάλεσε ο κορωναϊός

Αντίστοιχα, οι τιμές αυξήθηκαν ακόμα περισσότερο στην Ινδία και σημειώθηκαν κέρδη στις παγκόσμιες αγορές. Αυτό, διότι τα υψηλά επίπεδα φόβου εξάπλωσης του κορωναϊού, έστρεψαν το ενδιαφέρον των επενδυτών στο ασφαλέστερο επενδυτικό περιουσιακό στοιχείο, το χρυσό.

Η τιμή του χρυσού, έφτασε κοντά στα υψηλότερα επίπεδα της επταετίας

Την περασμένη Δευτέρα η τιμή του χρυσού ανέβηκε 8,6 μονάδες υψηλότερα, στα 1.579 δολάρια ανά ουγγιά πλησιάζοντας σχεδόν την υψηλότερη της τελευταίας επταετίας δηλαδή τα 1.610 $/ουγγιά. Αίτιο αυτής της ραγδαίας μεταβολής ήταν ο κορωναϊός!

Επιπλέον, έπεσαν οι τιμές των μετοχών έπειτα από επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορωναϊού στην Αμερική. Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί 13.522 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωναϊού ενώ 414 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.

Η Εθνική Επιτροπή Υγείας της Κίνας, ανακοίνωσε πως ο κορωναϊός έχει την ικανότητα να εξαπλώνεται γρήγορα και αναμένεται να εμφανιστούν και νέα κρούσματα.

Η τιμή του πετρελαίου έπεσε, ο χρυσός ανέβηκε

Κατά τη διάρκεια εξέλιξης της νόσου, η τιμή του πετρελαίου έπεσε στα 59,33 $ το βαρέλι, ενώ ο χρυσός ανέβηκε 1% καθώς αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών στην Κίνα.

Ανησυχίες σχετικά με την εξάπλωση του θανατηφόρου ιού στην Κίνα και φόβοι για πιθανό οικονομικό αντίκτυπο του κορωναϊού θα αυξήσουν κι άλλο τη ζήτηση για χρυσό. Ακόμη, η εκποίηση των μετοχών και άλλων επισφαλών περιουσιακών στοιχείων θα ωθήσουν ακόμη περισσότερο τους επενδυτές στην αγορά χρυσού.

Σύμφωνα με τον Hareesh V, επικεφαλή του Commodity Research στο Geojit Financial Services, εάν οι τιμές παραμείνουν πάνω από 1.568 $, αναμένεται η αύξηση να συνεχιστεί φτάνοντας στα 1.592 $ μέχρι και τα 1.610 δολάρια.

Μπορείτε να ενημερώνεστε ανά πάσα στιγμή για την τιμή του χρυσού έγκυρα και άμεσα από τους ειδικούς της Oragold. Επιπλέον έχετε τη δυνατότητα να πουλήσετε τα χρυσά σας κοσμήματα ή χρυσά αντικείμενα στις υψηλότερες τιμές της αγοράς και να λάβετε άμεσα μετρητά στο χέρι. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα.

Μάθε περισσότερα νέα σχετικά με τον Χρυσό, στο Blog μας.

 

Θα μας βρείτε σε δύο σύγχρονα και ασφαλή καταστήματα στην Αθήνα.

Κατάστημα Νέας Ερυθραίας:

Ελευθερίου Βενιζέλου 62Β

Νέα Ερυθραία, Τ.Κ. 14671

Τηλέφωνο: 210 6250 384

 

Κατάστημα Κηφισιάς:

Λεωφόρος Κηφισίας 230

Κηφισιά, Τ.Κ. 14562

Τηλέφωνο: 210 8018 844