Αγορά Πώληση

Αγοράζουμε πολύτιμα αντικείμενα στην πραγματική τους αξία.

Μάθετε άμεσα την αξία των πολύτιμων αντικειμένων σας από τους έμπειρους εκτιμητές μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Online Εκτίμηση form image

Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα το
αντικείμενο που θέλετε να εκτιμήσουμε.

Τα ρολόγια Omega είναι παγκοσμίως γνωστά για την απλότητα, την απαράμιλλη ομορφιά τους, την αξιοπιστία και την τεχνολογική καινοτομία τους. Ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της εταιρείας που έχει διαγράψει τη δική του πορεία είναι το Omega Seamaster.

Το 1957 η Omega λάνσαρε το Omega Seamaster Diver 300, ένα ρολόι ειδικά σχεδιασμένο για δύτες και επαγγελματίες που δουλεύουν κάτω από το νερό. Έκτοτε έχει κατακτήσει τον κόσμο του βυθού και όχι μόνο. Οι νέες και βελτιωμένες μορφές του ρολογιού που παρουσίασε η Omega στο πέρασμα των χρόνων έχουν κερδίσει ανθρώπους με υψηλές απαιτήσεις, που αναζητούν την περιπέτεια και θέλουν ένα αξιόπιστο και ταυτόχρονα κομψό ρολόι.

Τη δεκαετία του 1970 η Omega λάνσαρε μια πιο μοντέρνα και lifestyle αισθητική του Seamaster κι έτσι, ενώ το ρολόι αρχικά απευθύνθηκε κυρίως σε αθλητές, πλέον άρχισε να αποτελεί επένδυση για όποιον άλλο το φορούσε.

Μάθετε όλη την ιστορία των ρολογιών Omega

Διάσημοι που φόρεσαν το Omega Seamaster 

Δεν είναι λίγοι οι celebrities που επέλεξαν το Omega Seamaster σε δημόσιες εμφανίσεις τους ή στη μεγάλη οθόνη. Ο Daniel Craig, υποδυόμενος τον James Bond τράβηξε τα βλέμματα όλων με το εμβληματικό Seamaster Diver 300 με ασημί μπρασελέ. Αλλά και ο πρίγκιπας William έχει δείξει την προτίμησή του στα Omega σε πολλές επίσημες εκδηλώσεις.

omega seamaster daniel craig

omega seamaster prince william

Στην Oragold αναγνωρίζουμε την αξία των ρολογιών Omega και προσφέρουμε άμεσα μετρητά για την αγορά τους. Ενημερωθείτε για την αγορά επώνυμων ρολογιών και αποκτήστε εύκολα και γρήγορα την αξία τους σε μετρητά. Αγοράζουμε ρολόγια Omega, Rolex, Cartier, Bvlgari, Patek Philippe και Vacheron Constantin. Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε σήμερα τις τιμές των ρολογιών.

Αξιοποιήστε την αξία του επώνυμου ρολογιού σας με τις υψηλότερες τιμές που παρέχουμε στην Oragold. Ελάτε να μας γνωρίσετε.

© Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

 

 

  Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
  Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
  Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.

   Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
   Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
   Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.
   chat bubble Online Chat viber bubble Viber whatsapp bubble Whatsapp
   Κλείσιμο open bubble