Αγορά Πώληση

Αγοράζουμε πολύτιμα αντικείμενα στην πραγματική τους αξία.

Μάθετε άμεσα την αξία των πολύτιμων αντικειμένων σας από τους έμπειρους εκτιμητές μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Online Εκτίμηση form image

Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα το
αντικείμενο που θέλετε να εκτιμήσουμε.

Ο χρυσός είναι ένα πολύτιμο μέταλλο, περιζήτητο εδώ και χιλιάδες χρόνια λόγω της σπανιότητας, της ομορφιάς και της αξίας του. Η τιμή του μπορεί να επηρεαστεί από διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών και πολιτικών συνθηκών, της προσφοράς και της ζήτησης και της συνολικής κατάστασης της παγκόσμιας οικονομίας. Στο site μας μπορείτε να ενημερώνεστε live για την τιμή του χρυσού καθώς και για την τιμή των υπόλοιπων πολύτιμων μετάλλων

Η τιμή του χρυσού σήμερα

Η τιμή του ενός κιλού χρυσού σήμερα είναι 55,469.07€ και ανά γραμμάριο η τιμή του χρυσού είναι 55,47€. Ενημερωθείτε live για την τιμή του χρυσού καθώς και για την τιμή των υπόλοιπων πολύτιμων μετάλλων στο site μας.

Γιατί να πουλήσω τον χρυσό μου;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους κάποιος μπορεί να επιλέξει να πουλήσει τον χρυσό του. Ο πιο συνηθισμένος λόγος είναι να τον μετατρέψει άμεσα σε μετρητά. Ο χρυσός θεωρείται συχνά ένα ασφαλές περιουσιακό στοιχείο και η αξία του τείνει να διατηρείται υψηλά κατά τη διάρκεια οικονομικών υφέσεων και διακυμάνσεων της αγοράς, καθιστώντας τον ελκυστική επιλογή για όσους επιθυμούν να ρευστοποιήσουν κάποια από τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Ένας άλλος λόγος για την πώληση χρυσού είναι η αποπληρωμή ενός χρέους ή η χρηματοδότηση μιας μεγάλης δαπάνης, όπως η ανακαίνιση του σπιτιού ή η εκπαίδευση ενός παιδιού. Για όσους έχουν συσσωρεύσει ένα σημαντικό ποσό χρυσού με την πάροδο του χρόνου, η πώλησή του μπορεί να προσφέρει μια σημαντική εισροή μετρητών που μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση άμεσων οικονομικών αναγκών.

Ο χρυσός είναι επίσης ένας πεπερασμένος πόρος και καθώς η ζήτησή του συνεχίζει να αυξάνεται, η τιμή του χρυσού πιθανώς θα συνεχίζει να αυξάνεται επίσης. Η πώληση χρυσού σε μια εποχή που οι τιμές είναι υψηλές μπορεί να αποτελέσει μια ευκαιρία για την πραγματοποίηση μιας σημαντικής απόδοσης της επένδυσής σας.

Ανεξάρτητα από τον λόγο, είναι σημαντικό να συνεργαστείτε με έναν αξιόπιστο αγοραστή χρυσού, όπως είναι η ORAGOLD, για να διασφαλίσετε μια δίκαιη και διαφανή συναλλαγή. Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον κόσμο της χρυσοχοΐας, η ORAGOLD απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να πουλήσουν χρυσό. Η πολυετής εμπειρία μας, μας επιτρέπει να αναγνωρίζουμε και να εκτιμούμε με ακρίβεια σε ένα απολύτως ασφαλές και φιλικό περιβάλλον προσφέροντας τις υψηλότερες τιμές της αγοράς, καθώς στόχος μας είναι οι μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Γιατί να αγοράσω χρυσό;

Ο χρυσός αποτελεί δημοφιλή επενδυτική επιλογή εδώ και αιώνες και συνεχίζει να προσελκύει νέους επενδυτές σήμερα. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους κάποιος μπορεί να επιλέξει να αγοράσει χρυσό.

Πρώτον, η αντιστάθμιση έναντι του πληθωρισμού, γεγονός που αφορά την σημερινή αγορά. Εχει ιστορικά διατηρήσει την αξία του με την πάροδο του χρόνου και μπορεί να λειτουργήσει ως αντιστάθμιση έναντι του πληθωρισμού, καθώς η τιμή του τείνει να αυξάνεται όταν η αξία του χρήματος μειώνεται.

Ένα ακόμη σημαντικός λόγος, είναι η διαφοροποίηση. Με τη συμπερίληψη του χρυσού σε ένα διαφοροποιημένο επενδυτικό χαρτοφυλάκιο, οι επενδυτές μπορούν δυνητικά να μειώσουν τον συνολικό κίνδυνο του χαρτοφυλακίου τους και να βελτιώσουν την απόδοσή του.

Αποτελεί ένα απολύτως ασφαλές περιουσιακό στοιχείο. Σε περιόδους οικονομικής αβεβαιότητας ή αστάθειας της αγοράς, πολλοί επενδυτές στρέφονται στον χρυσό ως ένα ασφαλές περιουσιακό στοιχείο, καθώς η αξία του τείνει να διατηρείται ψηλά κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων.

Η ψηλή ζήτησή του παγκοσμίως για διάφορες χρήσεις, όπως κοσμήματα, ηλεκτρονικά είδη και αποθέματα κεντρικών τραπεζών, συμβάλει στη στήριξη της τιμής του χρυσού μακροπρόθεσμα. Τέλος, ο χρυσός είναι ένα περιουσιακό στοιχείο υψηλής ρευστότητας που μπορεί εύκολα να αγοραστεί και να πωληθεί, καθιστώντας τον ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να έχουν γρήγορη πρόσβαση στα κεφάλαιά τους.

Τιμή χρυσού

Είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή για αγορά χρυσού;

Πολλοί εμπειρογνώμονες αναφέρουν ως καλύτερη στιγμή για την αγορά χρυσού την εποχή που διαφαίνεται πληθωρισμός ή ύφεση, καθώς η αξία του χρυσού τείνει να αυξάνεται κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων. Επομένως, αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για να αγοράσει κανείς χρυσό.

Η έρευνα του Παγκόσμιου Συμβουλίου Χρυσού αναφέρει ότι όταν ο πληθωρισμός ξεπερνά τις αυξήσεις των επιτοκίων, όπως βλέπουμε, τα εμπορεύματα όπως ο χρυσός μπορεί να επισκιάσουν ορισμένα παραδοσιακά χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία. Όταν η αξία του δολαρίου μειώνεται, οι άνθρωποι αναζητούν τον χρυσό και άλλα ασφαλή και σταθερά μέρη για να τοποθετήσουν τα χρήματά τους για να αντισταθμίσουν τον πληθωρισμό.

Παραδοσιακά, οι αγοραστές του πολύτιμου μετάλλου ήταν μεγαλύτεροι σε ηλικία επενδυτές, αλλά η επένδυση σε χρυσό μπορεί να έχει νόημα και για τους νεότερους επενδυτές. Για παράδειγμα, αν είστε από τα είκοσι έως τα μέσα της τριακονταετίας σας, έχετε περίπου 30 χρόνια πριν συνταξιοδοτηθείτε. Με άφθονο χρόνο για να αποταμιεύσετε για τη συνταξιοδότηση, μπορείτε να διακινδυνεύσετε περισσότερα από ό,τι μπορεί να διακινδυνεύσει ένας ηλικιωμένος, οπότε ο χρυσός μπορεί να είναι μια πιο ελκυστική επενδυτική επιλογή.

Να θυμάστε ότι η προσφορά και η ζήτηση καθορίζουν την τιμή του χρυσού. Αυτό σημαίνει ότι αν αγοράζετε κατά τη διάρκεια μιας ενεργής αγοραστικής περιόδου, όλος αυτός ο ανταγωνισμός ανεβάζει την τιμή.

Οι τιμές παρουσιάζουν συνεχείς διακυμάνσεις, όπως φαίνεται σε οποιοδήποτε διάγραμμα τιμών χρυσού. Η τιμή ανεβαίνει και πέφτει ως απάντηση στη συμπεριφορά των συναλλαγών σε πραγματικό χρόνο, οπότε δώστε μεγάλη προσοχή στις κινήσεις της αγοράς, αναζητώντας βυθίσεις των τιμών για να χρονομετρήσετε την αγορά σας. 

Αν ψάχνετε την καλύτερη στιγμή για να αγοράσετε χρυσό, ίσως ο συγχρονισμός της αγοράς για τη χαμηλότερη τιμή σας φανεί δύσκολος. Μια καλύτερη προσέγγιση μπορεί να είναι η τακτική αγορά χρυσού σε μικρές ποσότητες. Με τη μερική κατανομή της αγοράς χρυσού, αντί να κάνετε μια μεγάλη συναλλαγή, ίσως μπορέσετε να αγοράσετε σε χαμηλότερη μέση τιμή για να μεγιστοποιήσετε τις αποδόσεις σας.

Ένας εκτιμητής της ORAGOLD μπορεί να σας βοηθήσει να κατευθυνθείτε προς τη σωστή κατεύθυνση. Κλείστε τώρα το ραντεβού σας για online εκτίμηση εδώ ή κλείστε ηλεκτρονικά το ραντεβού σας για να επισκεφθείτε ένα κατάστημά μας.

© Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

 

  Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
  Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
  Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.

   Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
   Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
   Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.
   chat bubble Online Chat viber bubble Viber whatsapp bubble Whatsapp
   Κλείσιμο open bubble