Αγορά Πώληση

Αγοράζουμε πολύτιμα αντικείμενα στην πραγματική τους αξία.

Μάθετε άμεσα την αξία των πολύτιμων αντικειμένων σας από τους έμπειρους εκτιμητές μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Online Εκτίμηση form image

Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα το
αντικείμενο που θέλετε να εκτιμήσουμε.

Ο χρυσός είναι ίσως το πιο δημοφιλές μέταλλο στον κόσμο. Συγκεντρώνει μοναδικές ιδιότητες που τον κάνουν να ξεχωρίζει από τα άλλα μέταλλα και ασκεί γοητεία στους ανθρώπους εδώ και πολλούς αιώνες. Η ιδιαίτερη λάμψη του, η εφαρμογή του σε πάρα πολλά πεδία της ανθρώπινης δραστηριότητας (κοσμηματοποιία, βιομηχανία, ηλεκτρονική, ιατρική κλπ) καθώς και το γεγονός ότι δε χάνει ποτέ την αξία του, δίνουν στο χρυσό μια αίγλη που δεν ξεθωριάζει στο χρόνο.

διαχρονικότητα χρυσού ανοξείδωτο μέταλλο

Οι άνθρωποι ανέκαθεν χρησιμοποιούσαν τα χρυσό για να κατασκευάσουν χρυσά νομίσματα για τις συναλλαγές τους, χρυσά κοσμήματα και χρυσά αντικείμενα είτε για λατρευτικούς είτε για διακοσμητικούς σκοπούς.

ο χρυσός ως διακοσμητικό αντικείμενο

Γνωρίζατε όμως ότι ο χρυσός χρησιμοποιείται ευρέως στον κλάδο της ιατρικής; Οι ενώσεις του πολύτιμου αυτού μετάλλου αποτελούν συστατικά φαρμάκων για παθήσεις όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα αλλά και κάποιες μορφές καρκίνου. Σ’ αυτό το άρθρο θα ανακαλύψετε κι άλλα όχι και τόσο διαδεδομένα πράγματα για το χρυσό!

6 Πράγματα που δεν γνωρίζετε για το Χρυσό

 • Ο μεταλλικός χρυσός δεν προκαλεί κανενός είδους αλλεργικές αντιδράσεις. Μπορείτε να φοράτε τα χρυσά σας κοσμήματα χωρίς φόβο για τυχόν ανεπιθύμητες ενοχλήσεις!
 • Το χημικό σύμβολο  του χρυσού είναι Au, θερμοκρασία τήξης 1.064,43 °C και θερμοκρασία βρασμού 2.807 °C
 • Έχει κατασκευαστεί ολόκληρο χρυσό μπάνιο στο Χονγκ Κονγκ όπως και χρυσή Porsche στη Ρωσία.
 • Ο χρυσός είναι βρώσιμος

βρώσιμες νιφάδες χρυσού

 • Δεν οξειδώνεται (σκουριάζει), και δεν φθείρεται.

Πλέον γνωρίζετε πως ένα τόσο πολύτιμο στοιχείο της φύσης παραμένει πραγματικά ψηλά στην αγορά και στη ζήτηση εδώ και πολλούς αιώνες (μάθετε εδώ για την ιστορία του χρυσού στο πέρασμα του χρόνου).

Συνεπώς εάν είστε κάτοχος χρυσών κοσμημάτων, ρολογιών ή νομισμάτων θα πρέπει να έχετε υπόψη σας πως μπορείτε πολύ εύκολα και άμεσα να τα μετατρέψετε σε χρήματα.

Απευθυνθείτε σε έμπειρους ανθρώπους που είναι σε θέση να αναγνωρίσουν την πραγματική αξία του χρυσού σας και να σας δώσουν άμεσα τα μετρητά που σας αναλογούν.

Με πάνω από 25 χρόνια στο χώρο της αγοράς χρυσού, οι ειδικοί εμπειρογνώμονες της Oragold εκτιμούμε δωρεάν, με ακρίβεια και υπευθυνότητα τον πολύτιμο χρυσό σας.

Αγοράζουμε χρυσά αντικείμενα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

© Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Tags:

  Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
  Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
  Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.
  Tags:

   Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
   Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
   Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.
   chat bubble Online Chat viber bubble Viber whatsapp bubble Whatsapp
   Κλείσιμο open bubble