Αγορά Πώληση

Αγοράζουμε πολύτιμα αντικείμενα στην πραγματική τους αξία.

Μάθετε άμεσα την αξία των πολύτιμων αντικειμένων σας από τους έμπειρους εκτιμητές μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Online Εκτίμηση form image

Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα το
αντικείμενο που θέλετε να εκτιμήσουμε.

Νομίσματα

Προϊόντα & Τιμές για Νομίσματα

Προβολή όλων των 17 αποτελεσμάτων

filters toggle
  Νομίσματα Πληροφορίες

  Χρυσά Νομίσματα: Ένα Ασφαλές Επενδυτικό Καταφύγιο.

  Ιστορικά, τα χρυσά νομίσματα αποτελούν ασφαλές επενδυτικό καταφύγιο, ιδιαίτερα σε περιόδους έντονων οικονομικών αναταραχών. Το σημαντικό ερώτημα είναι: ποια κριτήρια λαμβάνονται υπόψιν ώστε τα χρυσά νομίσματα να διατηρούν την αξία τους μέσα στον χρόνο;

  Υψηλή Περιεκτικότητα σε Χρυσό και Σπανιότητα.

  Η αναφορά μας στα καράτια χρυσού είναι συχνή όσο και απαραίτητη καθώς αυτά μαρτυρούν την περιεκτικότητα ενός χρυσού νομίσματος σε καθαρό χρυσό. Τα καράτια των χρυσών νομισμάτων κυμαίνονται συνήθως από 900 μέχρι 999 βαθμούς. Συχνά, στις διαθέσιμες πληροφορίες ενός νομίσματος εμφανίζεται ο όρος mintage που σημαίνει νομισματική κυκλοφορία. Ως επί το πλείστον, σπάνια νομίσματα με χαμηλό mintage έχουν αυξημένη συλλεκτική αξία λόγω της περιορισμένης διαθεσιμότητάς τους.

  Όσα Πρέπει να Γνωρίζετε για την Αγορά Χρυσών Νομισμάτων.

  Η αγορά χρυσών νομισμάτων απαιτεί προσεκτική έρευνα και κατανόηση της αγοράς. Μιας και η αξία του χρυσού χαρακτηρίζεται από διακυμάνσεις, οι επενδυτές πρέπει να παρακολουθούν προσεκτικά τις εξελίξεις στις χρηματοοικονομικές αγορές. Η εξέλιξη της τιμής του χρυσού σε συνδυασμό με τη συστηματική παρακολούθηση του διαγράμματος τιμής του πολύτιμου μετάλλου είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για να επιλέξετε την κατάλληλη στιγμή και να προβείτε στη συναλλαγή της αρεσκείας σας.

  Εταιρείες Πιστοποίησης των νομισμάτων.

  Παγκοσμίως, οι μεγαλύτερες εταιρείες που αναλαμβάνουν την πιστοποίηση νομισμάτων και προσδιορίζουν την αξία τους είναι η PCGS και η NGC. Στην κλίμακα αξιολόγησης που ορίζει την κατάσταση ενός συλλεκτικού νομίσματος συγκαταλέγονται αρκετές κατηγορίες, με τα νομίσματα που ταυτοποιούνται ως “MS” (Mint State) να θεωρούνται “ακυκλοφόρητα”, δηλαδή βρίσκονται σε άψογη κατάσταση, σαν να βγήκαν μόλις από το νομισματοκοπείο. Τα μη κυκλοφορημένα νομίσματα (“uncirculated coins”) δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε νομισματική κυκλοφορία και διατηρούν την καλή κατάσταση (κατάσταση νομισματοκοπείου). Τα νομίσματα “proof” (PR) είναι ειδικά κατασκευασμένα συλλεκτικά νομίσματα με γυαλισμένα πεδία που δημιουργούν ένα εφέ αντικατοπτρισμού (σαν καθρέφτη).

  Bullion Coins: Επενδυτικά νομίσματα.

  Τα bullion coins περιλαμβάνουν νομίσματα που προορίζονται αποκλειστικά ως επενδυτικά μέσα, δίνοντας έμφαση στην ποσότητα του μετάλλου παρά στον καλλιτεχνικό σχεδιασμό.

  chat bubble Online Chat viber bubble Viber whatsapp bubble Whatsapp
  Κλείσιμο open bubble