Ιταλία

Τα χρυσά νομίσματα Ιταλίας είναι γνωστά για την περιεκτικότητά τους σε χρυσό και τα κλασσικά χαρακτηριστικά στο σχεδιασμό τους. Αυτά τα εξαιρετικά νομίσματα αποτελούν ένα καλό χαρακτηριστικό παράδειγμα ευρωπαϊκής νομισματοκοπίας, από τα μέσα μέχρι τα τέλη του 19ου αιώνα. Λόγω της μακράς ιστορίας της Ιταλίας έχουν εκδοθεί πολλοί διαφορετικοί τύποι και σχέδια ιταλικών χρυσών νομισμάτων. Η Λίρα ήταν το όνομα που επιλέχθηκε για τη νέα νομισματοκοπία του βασιλείου που ξεκίνησε το 1861.

Το χρυσό ιταλικό νόμισμα Vittorio Emanuele II 5 λιρών κατασκευάστηκε για να αντικαταστήσει το μεγάλο ασήμι 5 λιρών. Παρ’ όλα αυτά πολύ σύντομα το ιταλικό Βασίλειο σταμάτησε την παραγωγή του. Σήμερα αποτελεί ένα από τα ακριβότερα νομίσματα της ιταλικής νομισματοκοπίας. Ξεχωρίζουν τα ιταλικά χρυσά νομίσματα 20 λιρών που φέρουν πολλούς βασιλείς της Ιταλίας, μεταξύ των οποίων ο Umberto I (1879-1897) και ο Emanuele III (1902-1908). Η σπανιότητά τους τα καθιστά ελκυστικά για τους συλλέκτες και η περιεκτικότητά τους σε χρυσό εξασφαλίζει ότι παρουσιάζουν εξίσου υψηλό ενδιαφέρον για τους επενδυτές. Το χρυσό νόμισμα των 20 λιρών Vittorio Emanuele ενσωματώνει την ιστορία μίας από τις παλαιότερες βασιλικές οικογένειες στον κόσμο και την προσπάθειά τους να κατακτήσουν και να ενοποιήσουν την κάποτε διαχωρισμένη ιταλική χερσόνησο κάτω από μία «στέγη». Αυτά τα χρυσά νομίσματα σηματοδοτούν την πρώτη νομισματική ενοποίηση της χώρας για περισσότερα από 300 χρόνια. Ένα παλιό νόμισμα που μπορεί να έχετε ξεχασμένο στο συρτάρι σας μπορεί να είναι μία ευκαιρία να αποκτήσετε εύκολα και γρήγορα ένα πολύ σημαντικό χρηματικό ποσό, καθώς η αντικειμενική αξία των χρυσών νομισμάτων παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο.

Με την αγορά χρυσών νομισμάτων από την ORAGOLD μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα, για να κανονίσετε το ραντεβού σας και να μάθετε ό,τι χρειάζεται να ξέρετε πριν προβείτε σε κάποια συναλλαγή. Εκμεταλλευτείτε τα χρυσά νομίσματα Ιταλίας που έχετε στην κατοχή σας και μάθετε την πραγματική τους αξία, μετά από την εμπεριστατωμένη εκτίμηση χρυσών νομισμάτων των ειδικών μας.

Με την αγορά χρυσών νομισμάτων από την ORAGOLD μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι. Αποκτήστε εύκολα και γρήγορα το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην πραγματική αντικειμενική αξία των ελληνικών χρυσών νομισμάτων σας.

Ζητήστε μας δωρεάν εκτίμηση με 2 απλά βήματα!

Συμπληρώστε την φόρμα εκτίμησης και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας, για την εκτίμηση του ρολογιού που σας ενδιαφέρει.

Evaluation form of silver

Upload files here
Fields with an * are required

    Είδατε κάποιο νόμισμα που σας ενδιέφερε;

    Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε τιμές και διαθεσιμότητα.