Αγορά Πώληση

Αγοράζουμε πολύτιμα αντικείμενα στην πραγματική τους αξία.

Μάθετε άμεσα την αξία των πολύτιμων αντικειμένων σας από τους έμπειρους εκτιμητές μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Ζητήστε μας σήμερα δωρεάν εκτίμηση!

Τι θέλετε να πουλήσετε;

Αμερικάνικα νομίσματα

Τα χρυσά νομίσματα των Η.Π.Α. αποτελούν μία από τις πιο δημοφιλείς και περιζήτητες κατηγορίες ανάμεσα στους γνώστες των νομισμάτων, λόγω της λεπτομέρειας που παρατηρείται στα σχέδια που τα κοσμούν αλλά και της υψηλής αξίας τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο αμερικάνικος αετός, ο οποίος αποτελεί συνήθη απεικόνιση πάνω στα χρυσά νομίσματα της Αμερικής.

Σήμα κατατεθέν επίσης πολλών χρυσών δολλαρίων είναι και το Άγαλμα της Ελευθερίας, το οποίο απεικονίζεται σε αρκετές εκδόσεις του αμερικάνικου δολλαρίου όπως στο Saint Gauden’s Double Eagle, αλλά και στο American double eagle.

Το πιο πρόσφατο μέλος της ‘οικογένειας’ των χρυσών νομισμάτων Αμερικής είναι το American Buffalo, το οποίο κόπηκε για πρώτη φορά το 2006. Το νόμισμα αυτό είναι γνωστό και ως Gold Βuffalo. Η πίσω όψη του κοσμείται με την ινδιάνικη κεφαλή του JamesEarleFraser, σχέδιο που θεωρείται ένα από τα ομορφότερα που υπάρχουν σε νομίσματα των Η.Π.Α.

Ζητήστε μας δωρεάν εκτίμηση με 2 απλά βήματα!

Συμπληρώστε την φόρμα εκτίμησης και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας, για την εκτίμηση του νομίσματος που σας ενδιαφέρει.

Είδατε κάποιο νόμισμα που σας ενδιέφερε;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε τιμές και διαθεσιμότητα.

ORAGOLD

Επικοινωνήστε μαζί μας!